Byggstädning - för företag och privatpersoner

VILKA TJÄNSTER ERBJUDS INOM BYGGSTÄDNING?

Byggstädning är en bred tjänst och kan innebära många olika saker. Med oss kan du vid renovering och byggprojekt få hjälp med dessa tjänster.

GROVSTÄDNING

Under en grovstädning tas skräp, damm och andra material relaterade till bygget bort för att säkerställa en säker arbetsmiljö under pågående byggnation.

Gråa byggbodar på byggarbetsplats.

BODSTÄDNING

Bodstädning ger er löpande städning av manskapsbodar eller kontorsbodar som används under byggprojektet.

Person som öppnar fönstren.

FÖNSTERPUTSNING

Vi kan hjälpa till med putsning av fönster och glaspartier efter en renovering eller ett byggprojekt. Vi har möjlighet att använda sax- eller bomlift för putsning på högre höjer.

Nyrenoverat badrum i grått och svart som slutstädats.

SLUT-/FINSTÄDNING

En slut-/finstädning är det allra sista som görs i ett byggprojekt. En grundlig städning av hela projektet med tillhörande inredning görs.

ETABLERINGSSTÄDNING

Smutsiga arbetare ger smutsiga lokaler. Vi hjälper er med städning av utrymme/lokal i anslutning till byggarbetsplatsen där byggarna har sitt kontor.

INKÖP

Vi erbjuder kontinuerlig påfyllning av förbrukningsvaror såsom till exempel toalettpapper, tvål och diskmedel. Har du löpande bod- eller etableringsstädning erbjuds förmånliga priser på förbrukningsvaror.

Varför behövs byggstädning?

Har du nyligen renoverat eller byggt till? Eller är det dags för slutbesiktning av ett större byggprojekt? En byggstädning är viktig för att skapa en frisk miljö, och du blir av med allt damm och hälsofarliga partiklar som kan ha bildats vid renoveringen eller byggnationen. En slutstädning är dessutom ett krav inför slutbesiktningen av större byggprojekt. Är du privatperson kan du självklart använda RUT-avdraget för byggstädning efter renovering i hemmet.

byggstädning med stodona

Stodona har flerårig erfarenhet av professionella byggstädningar i Stockholm, vilket gett oss den kunskap som behövs för att genomföra en noggrann och effektiv byggstädning. Vår erfarenhet inkluderar byggstädningar hos privatpersoner, större byggherrar, fastighetsägare och entreprenörer. Vi har utfört städningar på ytor upp till 20 000 kvm.

Vad ingår då vid byggstädning? Det beror på dina behov. Vi kan hjälpa till från början till slut, där renoveringen eller bygget avslutas med en djupgående städning från golv till tak.

En byggarbetsplats där renovering pågår. Helt vitt och mycket damm. Dags för byggstädning - grovstädning.
En tjej i gul reflexväst skakar hand med en annan person.

din Byggstädning steg för steg

  1. Fyll i formuläret nedan för en gratis offertförfrågan. 
  2. Vi kontaktar er med en offert utifrån era önskemål. Om det känns bra bokar vi tillsammans in en tid som passar er.
  3. Vi genomför byggstädningen hos er utifrån det som vi kommit fram till. Allt städmaterial tar vi med oss.
  4. Efter städningen genomför vi interna kvalitetskontroller för att säkerställa kvaliteten på städningen.

Större byggprojekt

Är du ansvarig för ett större byggprojekt? Vill du ha en heltäckande service med städning? Stodona kan hjälpa dig under hela projektet. Vi erbjuder många olika städtjänster inom bygg där du får anpassad städhjälp utefter dina behov. Vi kan såklart hjälpa till med städning av byggprojektet eller renoveringen, men kan även hjälpa till med städning av övriga utrymmen så som bodar samt inbärning/fördelning av material på arbetsplatsen.

Offertförfrågan byggstädning

Efter ett byggprojekt eller renovering är det ofta fullt med damm, partiklar, målarrester eller annan smuts som behöver städas bort. Vi hjälper både privatpersoner och företag med byggstädning. Fyll i formuläret för en gratis offertförfrågan anpassad utifrån dina behov eller kontakta oss via telefon.