fastighetsstädning i Stockholm

Vi städar följande delar i dina fastigheter

Att komma hem och mötas av rena och fräscha lokaler skapar en inbjudande känsla för de boende samt för besökare i er fastighet. Dessutom är regelbunden städning viktigt för att lokalerna i er bostadsrättsförening ska hålla sig fräscha längre. Vi hjälper er med fastighetsstädning i Stockholm helt anpassat efter era behov.

Vi hjälper er med en ren trappuppgång.

Trappuppgångar

En ren trappuppgång ger ett seriöst intryck av dig som fastighetsägare. Låt oss ta hand om grus och damm på golvet och i hissen samt eventuella fläckar på väggarna. Dessutom kan vi hjälpa er med entré - och skrapmattor.

Ta hjälp och få en städad och fin gemensamhetslokal efter varje använding.

GEMENSAMHETSLOKALER

Kanske har ni lokaler i er fastighet som de boende kan låna eller hyra vid behov. Önskar ni städning av dessa lokaler regelbundet eller vid behov kan vi självklart hjälpa er.

En person öppnar tvättmaskinen i en nystädad tvättstuga

tvättstugor

En gemensam tvättstuga används av många och blir därmed lätt smutsig. Låt oss ta hand om damm, grus och annan smuts som samlats där.

Person som öppnar fönstren.

Fönster

När vi ändå städar andra delar av er fastighet, varför inte passa på att få era fönster putsade ett par gånger per år. Kontakta oss så löser vi det.

fastighetsstädning med stodona - steg för steg

  1. Börja med att fyll i formuläret nedan för en gratis offertförfrågan. Vi kontaktar er för att diskutera era behov närmare. Önskar ni ringa kan ni självklart göra det.
  2. Vi bokar in ett kostnadsfritt första besök där vi går igenom era lokaler tillsammans och hittar en lösning tillsammans.
  3. Vi skickar en offert till er som ni kan titta igenom i lugn och ro. 
  4.  Det är dags för er första städning. Vi städar efter den plan vi satt upp tillsammans.
  5. Vi återkopplar till er efter första städningen för att säkerställa att allt känns bra. Vi fortsätter sedan med regelbundna uppföljningar så länge vi städar hos er.
 
Och har ni några frågor eller funderingar längs vägen eller under er städning är ni alltid välkomna att kontakta oss.

utbildad personal

Vi vet att personalen på ett företag är otroligt viktigt både för resultatet och förtroendet för företaget. Hos oss har all personal erfarenhet av städning. Dessutom får all personal, oavsett tidigare utbildning genomgå vår egna städutbildning genom Städakademin. 

Vi strävar efter att det ska vara samma personal som städar hos dig varje gång. Det gör vi för att du ska känna kontinuitet och trygghet med de som vistas i dina lokaler. Det gör dessutom att städaren lär känna dina lokaler vilket leder till en effektivare städning.

fastighetsstädning med kvalitetsgaranti

Det är viktigt att du känner dig nöjd med oss och den städning som utförs i din fastighet. Vi erbjuder därmed en kvalitetsgaranti och följer upp med er för att säkerställa högsta kvalitet. Vi är dessutom fullt försäkrade genom If skadeförsäkring.

Offertförfrågan fastighetsstädning

Vi anpassar städningen efter dina behov och önskemål. Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig och bokar in ett besök hos er. Självklart helt kostnadsfritt och utan förbindelser!