Företagsstädning i Stockholm

Vi städar dessa lokaler hos företag

På Stodona har vi bred och flerårig erfarenhet av städning hos företag i Stockholm. Vår personal har städat både små och stora lokaler hos företag i flera olika branscher.  I dagsläget städar vi kontor, butiker, hotell och gym. Önskar du städning i en annan sorts lokal kan du alltid kontakta oss så hittar vi en lösning som passar dig.

KONTOR

Ett rent och fräscht kontor skapar förutsättningar för att dina medarbetare ska trivas och för att dina kunder ska känna sig välkomna. Låt oss hjälpa dig!

BUTIKER

Det rör sig många i en butik och det blir lätt smutsigt. Lått oss ta hand om damm, grus och annan smuts och skapa en inbjudande känsla.

GYM

Håll ditt gym fräscht och fritt från baciller. Vi kan ta hand om allt från golvet och träningsmaskiner till inköp och påfyllning av förbrukningsprodukter.

Hotell

När en gäst kliver in på ditt hotell förväntar den sig att städningen ska vara på topp. Låt oss hjälpa er med daglig städning av både rum och allmänna utrymmen, samt en grundligare rumsstädning vid check-out.

Anpassad företagsstädning

På Stodona förstår vi att behovet av företagsstädning varierar väldigt mycket mellan olika företag och att varje behov är unikt. Vi har därför inget förutbestämt innehåll utan era önskemål och krav styr vad som ingår. Oavsett om du behöver återkommande hjälp med städning, en extra grovstädning eller hjälp med städningen på något annat sätt så finns vi här för dig och ditt företag. 

låt oss hjälpa er med förbrukningsvaror

Är det ständigt slut på papper, tvål eller något annat ni som företag förbrukar regelbundet? Vi kan hjälpa er med inköp och påfyllning och vi erbjuder snabba och regelbundna leveranser för att möta ditt företags behov. Kontakta oss via telefon om du vill veta hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal med bord, soffa och stolar. Vi anpassar städning efter era behov.
Ett pågående möte på ett företag i nystädade lokaler

företagsbesök och personlig kontakt

För oss är den personliga kontakten viktig för att vi ska kunna förstå era önskemål och krav. För att lära känna dig, ditt företags lokaler och de städbehov som finns så bokar vi alltid in ett företagsbesök med nya kunder. Vi går igenom vad ni önskar hjälp med och kommer fram till hur ofta ni önskar städning. Vi hittar helt enkelt den optimala lösningen för just ert företag.

rena lokaler ger nöjda anställda och kunder

Under en arbetsdag är det mycket som ska hinnas med och städningen blir lätt bortprioriterad. Ett rent och städat kontor eller lokal är däremot viktigt både för dina anställda och kunder. Den rena och fräscha känslan förbättrar arbetsmiljön för dina anställda och kan öka deras motivation. Men det ger även kunder och besökare ett bättre intryck av ditt företag. Låt oss hjälpa ert företag att skapa de bästa förutsättningarna för kunder och anställda.

Är du ägare av en fastighet? Då kan du läsa mer här.

Offertförfrågan Företagsstädning

Vi anpassar städningen efter ditt företags behov och önskemål. Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig och bokar in ett företagsbesök för att hitta en lösning som passar er. Självklart helt kostnadsfritt och utan förbindelser!